Digital signage

Jouw boodschap op de juiste plek.

Werk jij met posters, dure advertenties op billboards of ben je helemaal niet bezig met beeld marketing? Het inzetten van praktische digitale reclame/informatie boarden maakt het mogelijk op een eenvoudige en kostenefficiënte wijze ieder gewenste reclameboodschap te verspreiden. 

Wij bouwen digitale signage oplossingen voor diverse toepassingen en formaten. Of het nu gaat om een wachtruimte of een winkelcentrum, onze digital signage oplossingen helpen ondernemers nog doelgerichter te communiceren. 

Display

Vanaf € 2100 excl. Btw

Display signage oplossingen zijn zeer populair in de buitenruimte en publieke plekken. Een verticaal scherm biedt de mogelijkheid abri content afwisselend te vertonen. Stilstaand en bewegend beeld kunnen afgewisseld worden vertoond.  

Kiosk

Vanaf € 1900 excl. Btw

Je website ook in je fysieke winkel integreren of klanten je service laten beoordelen? Een touchscreen kiosk zuil biedt jou als ondernemer de kans klanten interactief te prikkelen.

Vakkundig onderhoud.

Naast de bouw van digital signage schermen zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhoud. Onze vakkundige specialisten komen op locatie of wij onderhouden op afstand. Na oplevering krijg je standaard 24 maanden gratis onderhoud en service.  

Direct aan de slag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan.