Introductie JillySign software

Persbericht 14 mei 2021.

Bdrijf Nederland introduceert vanaf 1 juni 2021 haar nieuwe digitale signage software onder de naam JillySign. Onze nieuwe software maakt het mogelijk voor schermeigenaren externe adverteerders op zijn/haar scherm te laten adverteren. Ook is de gebruiksvriendelijk van de beheerdersomgeving geoptimaliseerd.

Zelfstandigheid van de marketeer.

JillySign maakt het voor marketeers nog eenvoudiger hun campagnes op het nieuwe platform in te laden. Door de gebruiksvriendelijke CMS en 24/7 support is het vanaf nu mogelijk binnen 5 minuten content in het JillySign netwerk te publiceren.

Extern gebruik van het JillySign platform.

Onze klanten kunnen er voortaan voor kiezen advertentieruimte op hun narrowcasting scherm aan te bieden. Via onze samenwerking met het Awin netwerk kunnen adverteerders en marketeers zonder extra kosten hun campagnes op een daarvoor toegewezen JillySign scherm publiceren.

In mei zijn wij al begonnen met de migratie van SignOS naar JillySign. Naar verwachting zijn al onze narrowcasting displays vanaf 28 mei voorzien van de nieuwe software distributie.

Interesse of vragen?

Sam van den Berg sam@highplus.nl